Wat is een Luisterkind-afstemming?

wat is een Luisterkind-afstemming, reading per mail, alles op schrift, geen belasting voor je kind. Inzicht krijgen in je kind, antwoorden uit je eigen ziel naar boven halen. Reading per mail, handvatten en tips aangereikt krijgen. Inzicht in jezelf en in

Voor alle zaken die een mens bezighoudt is een Luisterkind-afstemming in te zetten en dat geldt voor iedereen van 0 - 100 jaar.

Een Luisterkindwerker stemt zich af op de energie van de ander en gaat in gesprek. Het is een gesprek van ziel tot ziel, van hart tot hart. Het is dus werken op energetisch niveau. De Luisterkindwerker legt een verbinding met de energie van de ander, luistert en stelt vragen, de antwoorden worden vervolgens genoteerd.

De antwoorden op je persoonlijke vragen zitten eigenlijk al diep in jezelf. En met een Luisterkind-afstemming worden ze door de Luisterkindwerker naar boven gehaald. Ze worden helder en duidelijk op papier gezet.

Ja, alles komt op schrift en het gaat op afstand. Het enige wat ik, als Luisterkindwerker, nodig heb is een foto en de naam van de persoon. Je hoeft er niet bij aanwezig te zijn. Hoe fijn is dat? Je krijgt de afstemming toegestuurd op je mail. En zo kun je de afstemming zoveel je wilt en op je eigen tijd doorlezen. Vaak worden er handvatten en tips meegegeven en ook dat doet de ziel.

Ik ben geen medium, helderziende of wat dan ook. Ik werk met vaardigheden die allen aangeboren zijn. De Luisterkind Methode heeft mij geleerd om de informatie van zo'n gesprek op energetisch niveau te vertalen in een Luisterkind-afstemming.