Een Luisterkind-afstemming aanvragen

Het aanvragen van een Luisterkind-afstemming kan via:

* het invullen van het contactformulier op de pagina contact

* of mijn mailadres:  marcellahaarluistertuin@gmail.com

 

Verder moet een kind, ouder dan 10 jaar, altijd zelf toestemming geven. En mogen de directe ouders aanvragen, niet de grootouders of de leerkracht. Maar wat u wel kunt aanvragen is natuurlijk hoe u met de situatie waarin u met de persoon zit om kunt gaan.

 

Na de aanvraag krijgt u van mij enige informatie toegestuurd. Hierin staat o.a. vermeld dat ik een naam en een foto nodig heb.

Als de betaling binnen is ga ik voor U aan de slag en zorg dat ik binnen 2 weken  de Luisterkind-afstemming heb gemaakt.

Ik vraag € 60,-  voor het maken van een Luisterkind-afstemming.

 

Aanvraag Luisterkind-afstemming, Haarluistertuin,  een luisterkindafstemming aanvragen alles gaat per mail, hoe makkelijk is dat geen belasting voor je kind en geen reistijd. Inzicht in van alles wat je bezighoudt.
Aanvraag voor een Luisterkind-afstemming, contactformulier voor de aanvraag van een Luisterkind-afstemming, hulp, inzicht voor jezelf en je kind. Hoe vraag ik een Luisterkind-afstemming aan? Marcella Hergarden maakt Luisterkind-afstemmingen voor 0-100 jaa
Hulp en inzicht voor je als ouder, alles gaat per email, geen belasting, er komen ook tips en handvatten, je ziel geeft de antwoorden zelf. Ook de ziel van het kind vertelt wat het ervaart.