Even voorstellen

Mijn naam is Marcella Hergarden. 

Hoe blij ben ik met de naam van mijn website. Mijn liefde voor de natuur, verweven in mijn naam, in verbinding met luisteren naar.....en dan de site illustreren met foto's van die mooie natuur, een grote hobby van me om die mooie momenten te vangen in beeld.

Veel heb ik geleerd door het werken als leerkracht, maar het opvoeden van mijn 5 kinderen heeft een enorme verdieping gegeven. En de kleinkinderen die nu toestromen verbreden mijn ervaring met kinderen weer op een andere manier. 

Mijn beroep was leerkracht in het basisonderwijs 

( op een Reguliere Basisschool, een Vrije School en een Montessorischool) en ik heb ervaring opgedaan in alle klassen en met kinderen van alle leeftijden. Wat altijd hoog in mijn vaandel heeft gestaan en altijd zal staan is:  kinderen zelfvertrouwen geven om te kunnen zijn wie ze écht zijn. En er gewoon zijn voor het gevoelige kind, wat zich veilig kan voelen bij mij en dat is wat ik vaak heb mogen ervaren. 

En ooit was de bibliotheek mijn werk- en leerterrein, want kennis vergaren op verschillende levensgebieden is ook echt wel een hobby van mij.

Gratis Mini Luisterkind-afstemming, HaarLuistertuin, Luisterkind-afstemming, Marcella Hergarden, hulp voor ouder en kind, afstemming op afstand, meer inzicht in je kind, Haarluistertuin, Marcella Hergarden Luisterkindwerker, reading per email, inzicht d.m
Gratis Mini Luisterkind-afstemming HaarLuistertuin, Luisterkind-afstemming, Marcella Hergarden, hulp voor ouder en kind, afstemming op afstand, meer inzicht in je kind, Haarluistertuin, Marcella Hergarden Luisterkindwerker, reading per email, inzicht d.m.

Toen ik hoorde van een Reading/Healing Opleiding was mijn interesse gewekt. Ik wil namelijk altijd weten waarom iets gebeurt, wat er achter zit. En wat je eraan kunt doen. Ik volgde de opleiding tot Healer/ Reader, maar ook die van Kosmisch Kristalmaster, Akasha Reader ( de Kosmische Bibliotheek), workshops over Engelen en noem maar op. Een magische wereld ging open. Het gaf en geeft me inzicht en innerlijke groei. Wat is dit alles groots, eigenlijk niet te omschrijven.

Op een dag kreeg ik van iemand een kaartje van de Luisterkind Methode van Diana van Beaumont. Mijn altijd aanwezige nieuwsgierigheid heeft me ertoe aangezet om de opleiding, door haar gegeven, te volgen.  Het blijkt een uniek methode te zijn om inzicht te krijgen, hulp te bieden en hiermee kinderen en volwassenen te begrijpen en te begeleiden. De vinger wordt op de zere plek gelegd. Erachter komen wat speelt en de ziel zelf geeft dat aan.

En dan geen reistijd of andere belasting,  alles op afstand, geweldig vind ik dat en het werkt echt. Later heb ik ook aanvullende modules gevolgd: Levensbrug, Geboorteverwerking en Kinderwens. 

In 2021 weer goede update gehad, heel fijn.

Reviews

* " Het raakt me...ik ben geroerd....en ontroerd "

* " Het lezen van de afstemming geeft me een bevrijdend gevoel, doordat de diverse puzzelstukjes op hun plek vallen "

* " De eerste keer dat ik het las, stroomden de tranen over mijn wangen...heel herkenbaar .ik  houd het steeds bij mij in  de buurt "

* "  Mijn kind heeft zoveel lucht gekregen, hij heeft ruimte gekregen om zich te ontwikkelen. "

* "  Hij heeft meer rust en ruimte om erover te praten..."

Dank je, spijker op zijn kop..."

* "  Het heeft me ontroerd, zo mooi om te lezen "

" Dank je wel voor deze afstemming, dat doe je heel goed! Herkenbaar en toch raak je snaren, heel mooi".

*  " Wat mooi om te lezen, zo herkenbaar, ontzettend bedankt voor dit inzicht ".

*  "Het geeft me tools om anders met hem om te gaan".

" Oei! War raak en mooi! En zeker helpend! Ontzettend bedankt voor je mooie woorden" 

"  " Dit betekent ontzettend veel voor me, ontzettend bedankt lief 10000x dank"

Luisterkindwerker Marcella Hergarden reading per email, inzicht in jezelf en in je kind, Haarluistertuin voor een Luisterkind-afstemming