HaarLuistertuin, Luisterkind-afstemming, Marcella Hergarden, hulp voor ouder en kind, afstemming op afstand, meer inzicht in je kind, Haarluistertuin, Marcella Hergarden Luisterkindwerker, reading per email, inzicht d.m.v. reading, afstemming op de mail.

Even voorstellen

Nogmaals welkom in HaarLuistertuin, dank je wel voor je bezoek. Even belangrijk te weten met wie je te maken hebt.

Mijn naam is Marcella Hergarden. Ik ben getrouwd, moeder van 5 kinderen en oma van 4 kleinkinderen.

Ik heb gewerkt in het basisonderwijs en ervaring opgedaan in alle klassen en met kinderen van alle leeftijden. Ook heb ik in een bibliotheek gewerkt en daar deels de opleiding voor gevolgd.

Toen ik ooit hoorde van een Reading Opleiding was mijn interesse gewekt. Ik wil namelijk altijd weten waarom iets gebeurt, wat er achter zit.  Ik volgde de opleiding tot Healer/ Reader, maar ook die van Kosmisch Kristalmaster, Akasha Reader en er volgden er meer op dit gebied, een magische wereld ging open. Het gaf en geeft me inzicht en innerlijke groei.

Op een dag kreeg ik een kaartje over de Luisterkind Methode van Diana van Beaumont. Mijn altijd aanwezige nieuwsgierigheid heeft me ertoe aangezet om de opleiding, door haar gegeven, te volgen.  Het blijkt een uniek methode te zijn om inzicht te krijgen, hulp te bieden en hiermee kinderen en volwassenen te begrijpen en te begeleiden. En dan geen reistijd of andere belasting,  alles op afstand, geweldig vind ik dat en het werkt echt. Later heb ik ook aanvullende modules gevolgd: Levensbrug, Geboorteverwerking en Kinderwens.

 

Reviews

* " Het raakt me...ik ben geroerd....en ontroerd "

* " Het lezen van de afstemming geeft me een bevrijdend gevoel, doordat de diverse puzzelstukjes op hun plek vallen "

* " De eerste keer dat ik het las, stroomden de tranen over mijn wangen...heel herkenbaar..ik  houd het steeds bij mij in de buurt "

* " Mijn kind heeft zoveel lucht gekregen, hij heeft ruimte gekregen om zich te ontwikkelen. "

* " Hij heeft meer rust en ruimte om erover te praten..."

Dank je, spijker op zijn kop..."

* " Het heeft me ontroerd, zo mooi om te lezen "

Luisterkindwerker Marcella Hergarden reading per email, inzicht in jezelf en in je kind, Haarluistertuin voor een Luisterkind-afstemming